Mag kwaliteit primeren? Ons assortiment

 

Woonzorgcentra

Bij " Hetsuikerdoosje" begrijpen we het belang van zorg en aandacht voor onze ouderen. Daarom zijn we er trots op om speciaal ontworpen attentiegeschenken aan te bieden voor woonzorgcentra en andere ouderenzorginstellingen.

Onze geschenken brengen niet alleen vreugde en zoetheid, maar zijn ook een teken van waardering en respect voor de ouderen in onze gemeenschap.

Voor scholen

Wij brengen we extra vreugde naar schoolfestiviteiten met onze speciale Sinterklaas- en Paasattenties. Wij weten hoe belangrijk deze feestdagen zijn voor scholen en we zijn er trots op om bij te dragen aan het plezier van de kinderen tijdens deze speciale momenten.

Voor Sinterklaas bieden wij een assortiment aan zoete verrassingen, perfect om de opwinding van de kinderen te vangen. Onze creaties variëren van traditionele lekkernijen tot innovatieve traktaties, allemaal met een vleugje magie, net als de Goedheiligman zelf.

Met Pasen transformeren we onze traktaties in kleurrijke en vrolijke geschenken, ideaal om de lente te vieren. Van chocolade-eieren tot fantasierijke zoete creaties, onze Paasattenties zijn zeker een hit onder de leerlingen.

Voor sportclubs

Bij Het Suikerdoosje begrijpen we de dynamische en enthousiaste sfeer van sportclubs. Daarom bieden we speciaal ontworpen zoetigheden aan die perfect zijn voor sportevenementen, teamvieringen, en prijsuitreikingen.

Onze traktaties zijn niet alleen heerlijk, maar ook een geweldige manier om prestaties te vieren en teamgeest te versterken.

Detailhandel attenties

Onze producten zijn ideaal voor klantwaarderingsevenementen, promoties, seizoensgebonden verkoop of als een bijzondere manier om nieuwe producten of diensten te introduceren.

Met Het Suikerdoosje kunt u uw klanten niet alleen iets lekkers aanbieden, maar ook een ervaring die ze zullen onthouden en associëren met uw merk.